Livrarea produselor comandate de pe Oteros.ro

Toate produsele comandate online pe magazinul online Oteros.ro sunt livrate exclusiv prin curierat rapid (Oteros.ro NU livreaza produse prin intermediul Postei Romane).

Termenul de livrare este cuprins intre 24-48 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre client. 

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

Taxe transport pentru achizitionarea produselor noastre

  • Livrare Bucuresti (sectoarele 1-6) - 1-2 zile lucratoare - taxa transport 5* Lei pentru comenzile sub 149 Lei.
  • Livrare in alte orase (exclus Bucuresti), in 1-2 zile lucratoare - taxa transport 9* Lei pentru comenzile sub 149 Lei.
*Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 149 lei indiferent de localitate.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.oteros.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei (in peste 5500 de localitati din tara).

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente pe care le sufera produsul  ajuns in posesia dumneavoastra. Daca produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura  pentru care ati optat, va rugam sa ne contactati pentru a returna articolul, angajandu-ne pentru a va trimite altul, in cea mai scurta perioada de timp fara costuri suplimentare! 

Produsele comandate pot fi returnate  in termen de 14 zile de la receptionarea produsului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.oteros.ro beneficiaza de 30 de zile garantie si declaratie de conformitate.

Plata produselor comandate de pe Oteros.ro

Magazinul pune la dispozitie clientilor sai urmatoarele variante de plata a produselor comandate:

1. Ramburs (Numerar la livrare) – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul receptionarii coletului de la reprezentantul firmei de curierat.

2. Plata online cu cardul - vei plati online cu cardul, in siguranta, toate platile fiind securizate, prin LibraPay. Nu se percepe comision bancar suplimentar.

3. Transfer bancar (ordin de plata) – plata prin virament bancar in contul de pe factura. factura se va trimite clientului dupa confirmarea comenzii pe adresa de email a acestuia. procesarea si expediarea produselor se va face numai dupa confirmarea platii in contul societatii noastre.