Livrarea produselor comandate de pe Oteros.ro

Toate produsele comandate online pe magazinul online Oteros.ro sunt livrate exclusiv prin curierat rapid (Oteros.ro NU livreaza produse prin intermediul Postei Romane).

Termenul de livrare este cuprins intre 24-72 ore de la confirmarea comenzii.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 08:00 - 17:00.

Taxe transport pentru achizitionarea produselor noastre

  • Livrare oriunde in tara in 1-3 zile lucratoare - taxa transport 15* Lei pentru comenzile sub 299 Lei - pentru comenzile care depasesc 299 Lei transportul este GRATUIT.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.oteros.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei (in peste 5500 de localitati din tara).

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente pe care le sufera produsul  ajuns in posesia dumneavoastra. Daca produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura  pentru care ati optat, va rugam sa ne contactati pentru a returna articolul, angajandu-ne pentru a va trimite altul, in cea mai scurta perioada de timp fara costuri suplimentare! 

Produsele comandate pot fi returnate  in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.oteros.ro beneficiaza de 30 de zile garantie si declaratie de conformitate.

Plata produselor comandate de pe Oteros.ro

Magazinul pune la dispozitie clientilor sai urmatoarele variante de plata a produselor comandate:

1. Ramburs (Numerar la livrare) – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul receptionarii coletului de la reprezentantul firmei de curierat.

2. Plata online cu cardul - vei plati online cu cardul, in siguranta, toate platile fiind securizate, prin LibraPay. Nu se percepe comision bancar suplimentar.